Healthy Breast Yoga

FEMININE EMPOWERMENT FROM
WOMEN TO WOMEN

Stay Connected >>

Weer in contact komen met je vrouwelijke natuur

Elke vrouw moet de kans krijgen om haar eigen lichaam te leren kennen en ernaar te luisteren. Ze kan het lichaam op een natuurlijke manier vitaliseren, versterken en vormen.

De borsten van een vrouw symboliseren het vermogen van de aarde om al het leven te voeden, maar ook ons vermogen om onszelf en anderen te voeden.
We kunnen de gezondheid van onze borsten verbeteren met kundalini yoga-oefeningen om de lymfatische circulatie te bevorderen, het hartchakra te helpen genezen, de klier- en zenuwstelsels in balans te brengen, cellulaire ontgifting te ondersteunen en toegang te krijgen tot innerlijke wijsheid.

Doe met mij mee in deze stimulerende les die ademhaling, houding, beweging en mantra combineert met waardevolle begeleiding bij het behouden van een gezonde borst. Leer meer over het programma voor gezonde borsten, een internationaal programma dat zich richt op het terugdringen van de wereldwijde toename van borstkanker door middel van voorlichting.

Als vrouwen hebben we de mogelijkheid om kinderen te baren, deel te nemen aan de grote geboorte van het leven en onze relatie met alle levende wezens te vieren. Ons creatief potentieel is enorm. Vrouwen verbinden en communiceren. We hebben het gevoel om met intuïtie te luisteren en te reageren met een krachtig hart. Als sociale wezens kunnen we anderen mobiliseren en inspireren met doelgerichtheid en passie. Vrouwen zijn genezers, verzorgers, beschermers’ – Sat Dharam

KUNDALINI YOGA - VOOR HET LYMFATISCH SYSTEEM EN DE GEZONDHEID VAN DE BORST

De top twaalf van de borstgezondheidsmaatregelen

 1. Oefen minstens 40 minuten per dag of 4 uur per week, buiten uw normale activiteiten om (lopen, joggen, zwemmen, dansen, fietsen, trampoline springen)
 2. Slaap in een donkere kamer, zonder dat er licht van de straat in je slaapkamer komt om het melatoninegehalte hoog te houden.
 3. Breng 15 minuten buiten door om je armen en benen elke dag bloot te stellen aan zonlicht.
 4. Ga voornamelijk vegetarisch eten. Minimaliseer of vermijd vlees, vis, eieren, zuivel en geraffineerde suikers.
 5. Voeg 2 eetlepels versgemalen lijnzaad toe aan uw graan-, sap-, smoothie-, salade- of bonengerechten. Eet ze binnen 15 minuten na het malen op. Eet dagelijks 2 paranoten voor selenium.
 6. Voeg dagelijks 2 theelepels kurkuma toe aan uw voeding of neem dagelijks 1000 mg kurkuma in capsulevorm.
 7. Verminder of beperk alcohol tot niet meer dan 3 alcoholische dranken per week.
 8. Schakel over op het gebruik van niet-toxische reinigingsproducten, zoals zuiveringszout en azijn voor het reinigen van wastafels, toiletten, koelkast, fornuis, vloeren en toonbanken. Vermijd reinigingsproducten met chloor.
 9. Bewaar voedselresten in glas, keramiek of roestvrijstaal in plaats van plastic. 
 10. Vermijd cosmetica, nagellak, tandpasta, shampoo etc. die parabenen (methyl-, propyl-, butyl- en ethylparabenen) of ftalaten bevatten.
 11. Breng ten minste een uur per week door in de sauna (of doe oefeningen om te zweten) om chemische stoffen en giftige metalen die zijn opgeslagen in uw lichaamsvetcellen te verwijderen.

The body has its own intelligence. It is much more fruitful to work with, rather than against

Image by: Marta Marques

WIJ LEREN

PRIJZEN

Prive les

Op aanvraag
~
 • Prive les
 • livestreaming/in person

Losse yoga les

90 minuten
15
 • 1 losse les
 • Livestreaming/in person

5+ Rittenkaart

90 minuten
65
 • 5 yoga lessen
 • Livestreaming/in person

10+ Rittenkaart

90 minuten
120
 • 10 yoga lessen
 • Livestreaming/in person

Start your feminine empowerment