HARA

HARA

Contact via de huid is een primaire levensbehoefte, de huid is sociaal en wil aanraking een aangeraakt worden. Lichamelijke aandacht en aanraking heeft een positief effect hebben op de alledaagse gezondheidsklachten.

Het universum zit in onze Hara

In mijn praktijk ontmoet ik te vaak vrouwen die een disconnectie hebben met het boven-en onderlichaam. Het vuurelement overheerst, het hoofd regeert, waarbij de actie, de manifestatie, het ‘Yange masculine’ element de overhand heeft en tegen de vrouwelijke intuïtieve natuur ingaat.

De Hara (onderbuik) is het fysieke en spirituele krachtcentrum, het centrum van bewustzijn,

het fundament van het energiesysteem.

Net zoals een huis een sterke fundering nodig heeft, zo houdt een sterke Hara ons energiesysteem sterk, en dit plaatst ons in een positie om meer gezondheid en welzijn te ervaren.

Als de buik sterk is, zal de genezing die we ontvangen effectiever, duurzamer en zelfs transformerend zijn.

Shiatsu brengt je weer terug in het lichaam, het geeft gronding en brengt je terug in de vrouwelijke kracht en intuitie.

Ampuku (buikmassage)

Mijn ervaring met ampuku in de Shiatsu behandeling is dat bewuste aanraking in de buik zorgt voor vitaliteit en levensvreugde het versterkt je eigenwaarde, je levenskracht en brengt je weer terug in het midden.

Het stimuleert het natuurlijk vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen te versterken en in balans te brengen.

Onderdrukte emoties en spanningen komen vrij waardoor de vitale energie weer gaat stromen. Dit werkt bevorderend in fasen van grote veranderingen in het leven!

Mijn missie is om de vrouwen te begeleiden die willen terugkeren naar hun vrouwelijke kracht en hun potentieel in elk stadium van hun leven volledig willen ontwikkelen.


AANMELDEN.