Een tijd van reflectie, verwerking en loslaten

Tijdens deze volle maan staat de maan in het teken van Schorpioen en wordt geassocieerd met transformatie en een nieuw begin.

Het gaat om de verborgen dingen die zich op de achtergrond bevinden, de confrontatie met de schaduwperiodes van onze samenleving.

Welke informatie nemen we op, welke informatie laten we achter en kunnen we ons opnieuw oriënteren en deze informatie inname differentiëren?

Deze volle maan is een prachtige tijd om los te laten van wat we tot nu toe geloofd hebben en te reflecteren op een ander landschap van meningen, vanuit verschillende perspectieven.

Het gaat om neutraliteit, een tijd om naar binnen te keren, te mediteren en contact te maken met wat we werkelijk voelen, waar onze stem weer duidelijk wordt. Wanneer we de ontspanning toelaten zullen nieuwe ideeën van andere dimensies de kans krijgen om te landen en onze horizon verbreden.

Maan in schorpioen is ook het thema van angst loslaten. Het betreden van de liefde op een ander frequentieniveau en bewust openstaan voor het nieuwe.

Ik kan alleen het nieuwe creëren als ik me losmaak van alle oude ideeën, die misschien niet eens van mij zijn! Het is een tijd waarin we een bijzondere rol krijgen. We richten ons op het positieve, we maken onze eigen ervaringen, we verbinden ons met mensen die op dezelfde golflengte zitten en dezelfde waarden nastreven.

 

GRATIS ONLINE  VOLLE MAAN MEDITATIE

DONDERDAG: 7.05.2020  / 10.00 – 11.00 uur

Een krachtige manier om ons samen te verbinden in deze transformerende energie