Omdat het leuk is en positieve emoties oproept!  Het is een prachtige manier om elkaar  effectief en snel te ontlasten van stress en fysieke spanningen in het dagelijks leven en om een gezonde, vitale levensinstelling te ontwikkelen.

HOLISTISCH

Shiatsu is een holistische vorm van manuele therapie die zijn wortels heeft in de traditionele Chinese geneeskunde. Net zoals naalden worden gebruikt in de acupunctuur, wordt in Shiatsu druk uitgeoefend op het meridiaan systeem met duimen, handen, ellebogen en knieën, ondersteund door rotatie- rek- en strektechnieken.

HOE WERKT SHIATSU:

Revitaliseert Elimineert stress, depressie Verbetert de slaapkwaliteit Ondersteunt emotionele stabiliteit Versterkt het immuunsysteem Bevordert ontspanning en concentratievermogen Helpt het lichaam symptomen bewuster waar te nemen. Onderdrukte emoties en spanningen komen vrij waardoor de vitale energie weer gaat stromen.

WIJ LEREN OVER

Praktische shiatsu-oefeningen en hoe je je partner/familie/vrienden/kinderen wederzijds kunt behandelen. De filosofie van Yin en Yang in relatie tot het lichaam. Het principe van de vijf elementen. Shiatsu als ontspanning & balans tussen lichaam en geest.

WORKSHOPS:

6 MEI :  13.00-17.00 uur  Ede

13 MEI: 10.00 – 14.00 uur Amsterdam