BALANCE & DETOX YOUR HORMONES

BALANCE & DETOX YOUR HORMONES

Vele oude beschavingen en moderne inheemse culturen hebben al duizenden jaren geluid gebruikt om te genezen en toegang te krijgen tot hogere niveaus van bewustzijn.
Alles heeft een trilling en een unieke frequentie, elk orgaan, bot, weefsel en andere delen van het lichaam hebben een gezonde frequentie , wanneer die frequentie verandert ontstaat er disbalans.

  • Sound Healing is gebaseerd op deze vooronderstelling dat alle materie trilt op specifieke frequenties. De wetenschap heeft bewezen dat geluid, of trilling, een sterke invloed heeft op materie. 
    Dr. Emoto heeft bewezen dat geluid de moleculaire structuur van water verandert. 
    Zingen, tonen en boventoonzang zijn enkele van de krachtigste methoden om geluid door het hele lichaam te laten resoneren.

Zo kan de pijnappelklier, een lichaamseigen antioxidant, die ons moet beschermen tegen een teveel aan vrije radicalen, door het blootstaan aan giftige stoffen, gemanipuleerde voedsel en stressfactoren, verharden en calcificeren.Dit verstoort en beïnvloed de hormonale communicatie in ons lichaam, die tachtig procent van ons communicatiesysteem beheert!
Om de werking van deze klier weer te herstellen is het activeren van de ontgifting hoogst noodzakelijk.

WORKSHOP

  • Wil je leren hoe je je stem als een krachtig instrument kunt gebruiken voor de zelfgenezingsmethode om een directe invloed uit te oefenen op de meest belangrijke hormoonklieren in het brein?
    (pijnappelklier, hypofyse, hypothalamus) en het lichaam (thymus, pancreas, bijnieren, gonade)
  • Wil je leren hoe je het endocriene systeem kunt balanceren, revitaliseren en ontgiften?

Doe mee met deze revitaliserende workshop en ervaar de VOORDELEN van de Hung Sound

Voor meer informatie of

Registratie